Bliv en bedre leder gennem uddannelse

Sponsoreret

Kunne du tænke dig at blive en bedre leder? Så er lederuddannelsen fra Stifinder noget for dig. Med Stifinderprogrammet lærer du blandt andet at udvikle dit lederskab, løse konflikter og realisere dine mål.

Hos Stifinder har man siden 1994 har arbejdet med lederudvikling og udviklingsstrategier i både danske og internationale virksomheder. Mange har gennemført Stifinderprogrammet, heriblandt ledere fra blandt andet Lego, Novo Nordisk, Nykredit og Jyske Bank.

En naturlig leder

Føler du, at du en gang imellem mangler inspiration til at udforske og udfordre dig selv til at blive en bedre og mere naturlig leder? For at hjælpe dig på vej til at blive en endnu bedre leder, har Stifinder lavet en lederuddannelse, der tager udgangspunkt i stifnderprogrammet.

Stifinderprogrammet består af tre forskellige moduler:

  • Første modul er Stifinderstrategien. Her arbejdes der med proaktiv tænkning, som er en openminded og positiv tankegang.
  • Andet modul er High Performance. Her arbejdes der med at øge din modstandsdygtighed overfor stress samt at yde det bedste i ekstra krævende situationer.
  • Tredje modul er den autentiske ledelse. Modulet binder de to foregående moduler sammen. Samtidig vil du opleve, at du opnår en dybere forståelse for, hvorfor vi mennesker reagerer forskelligt på hver vores individuelle måder.

Hvem er med?

Lederuddannelsen er henvendt til dig, som er leder. Til dig, som er nået til det punkt, hvor du gerne vil forfine dine lederegenskaber og stil. Den typiske deltager på uddannelsen er fagligt stærk, erfaren og en, som mangler værktøjer til at tage arbejdet som leder til det næste niveau. Er du på udkig efter en effektiv, anderledes og inspirerende lederuddannelse? En uddannelse som kan hjælpe dig med at udvikle dine evner som leder i en stor organisation? Så læs endnu mere om uddannelsen på Stifinder.dk.