Arbejdstøj i høj kvalitet fra ID Identity

Sponsoreret

Mangler I noget nyt tøj på arbejdspladsen? Uanset hvor du arbejder, så er det vigtigt med ordentligt arbejdstøj. Find et stort udvalg af arbejdstøj fra blandt andet ID Identity hos timetex.dk.

Det er vigtigt at føle sig godt tilpas, når man arbejder, og det gælder uanset arbejdsplads. Timetex.dk er en webshop, der har specialiseret sig i at producere billigt arbejdstøj af høj kvalitet. Du kan også få både tryk og broderi på, hvis du eventuelt kunne tænke dig at firmaets logo stod på arbejdstøjet.

Hvis du blandt andet arbejder som kok, tjener, hjemmeplejen, laboratorier, læger eller lignende, så er det særligt nogle af de branchers behov for arbejdstøj, Timetex ved meget om. De forhandler mange forskellige brands og nogle af de brands, de tæller, er Kentaur, exner, euro-dan og ikke mindst ID Identity. Timetex har nemlig gjort meget ud af at samle de bedste brands, sådan at du trygt kan handle hos dem og være sikret komfort og kvalitet.

ID Identity er et brand, der både producerer erhvervsbeklædning og fritidstøj, og så er det et dansk firma, hvilket også gør det til et bæredygtigt brand at støtte.

Hvis du kunne tænke dig noget ID arbejdstøj, så kig forbi timetex.dk, hvor du kan se det store udvalg af arbejdstøj. Under hvert produkt finder du både billeder og information om det enkelte produkt. Hvis du har brug for hjælp til at vælge fra udvalget, så hjælper de dig meget gerne med det. På den måde bliver processen så nem som muligt for dig.