Årets julekalender!

Sponsoreret

Om du er ung eller gammel, så hører en julekalender sig bare til i december måned. På hyggeligste vis tælles der ned til juleaften med en lille “treat” hver eneste dag. Er du begyndt at overveje, hvilken julekalender du skal have i år? I dette indlæg vil vi nævne et bredt udvalg af julekalendere, som du kan vælge imellem.

Chokoladejulekalender

Chokoladejulekalenderen er en ægte klassiker! Du kan få den i et væld af versioner – måske din favoritchokolade er deriblandt?

Legetøjsjulekalender

Til børn og barnlige sjæle kan der også vælges en legetøjsjulekalender med en ny, sjov ting hver eneste dag. Måske noget, der i sidste ende giver anledning til en stor leg.

Portvinsjulekalender

Portvin er skønt – især når det er jul. Vælg en portvinsjulekalender, så du kan få smagt på en masse forskellige igennem december.

Kosmetikjulekalender

Du kan også få julekalendere fyldt med kosmetik og andet selvforkælelse! Det er en god måde, hvorpå du kan få testet en masse forskellige produkter.

Lakridsjulekalender

Måske er du en rigtig lakridselsker? I så fald kan du sagtens finde forskellige julekalendere med gourmetlakrids – så er december altså reddet!

Julekalender med dine favoritdrikkevarer

Er du vild med øl, vin, te eller noget helt fjerde? Du kan helt sikkert find en julekalender med dine yndlingsdrikkevarer – og mon ikke din nye yndlings gemmer sig bag en af lågerne.

En julekalender til dit kæledyr

Hele familien skal selvfølgelig forkæles, når det er jul – også kæledyret! Vælg mellem forskellige varianter med godbidder til din hund, kat eller noget helt tredje.