5 forskellige måder at style din kjole på

Sponsoreret

Elsker du gå i en smuk kjole, men ender det tit med, at du bare lade den hænge løst på kroppen? Sådan behøver det slet ikke at være, for med kjoler har du omtrent lige så mange kombinationsmuligheder, som hvis du vælger at gå rundt i et todelt sæt med bukser og en bluse.

 

Har du brug for lidt inspiration til, hvordan du nemt kan bære dine flotte kjoler, så læs mere her, hvor du får 5 forskellige muligheder. 

 

  1. Kjole med jakke 

Vil du gerne have en kjole på i forbindelse med dit job, så brug en jakke over. Bruger du en habitjakke, får du det perfekte business look. Ønsker du en mere rå kant, kan du i stedet bruge en læderjakke, hvorimod en cardigan giver dig et mere afslappet og feminint udtryk. 

 

2. Brug kjolen som top

Har du kort kjole, kan du sagtens bruge den som en top, ved at sætte en nederdel ud over kjolen. 

3. Brug kjolen sammen med bukser

Et par smalle jeans er perfekte under en kjole, og giver dig det perfekte hverdagslook. Er du ikke en “jeans pige”, kan du istedet bruge et par leggins, som er den helt klassiske løsning. 

 

4. Brug kjolen sammen med en lækker bluse

Måske ejer du en helt tynd chiffon kjole, som du gerne vil gå i på en ganske almindelig hverdag. Synes du til gengæld at den er lidt for kold på denne tid af året, kan du vælge at tage t-shirt eller en rullekrave på underneden. 

 

5. Brug kjolen som nederdel

Du kan også nemt lave et todelt sæt ud af din yndlingskjole. Tag for eksempel en skjorte ud over kjolen, og saml skjorten med et smart bælte.