4 ting du kan lave på en tøseaften

Sponsoreret

Alle har brug for en tøseaften en gang imellem. Det er lige meget, om du har børn, en kæreste, bor alene eller noget helt andet. Sommetider er det bare rart at være sammen med sine veninder.

Du kan være sammen med dine veninder på et hav af måder. Og det behøver ikke altid at være den helt store aften i byen eller lignende. I stedet kan du arrangere en hyggelig aften derhjemme. Her finder du idéer til, hvad du kan lave på en tøseaften med dine veninder.

Idéer til din næste tøseaften

Spaaften

Hvis poserne under dine øjne er en grusom påmindelse om, hvor lidt tid du har til at forkæle dig selv, så overvej en spaaften med pigerne. Sig til dine veninder, at de skal komme hjem til dig i en pyjamas. Desuden bør de også tage deres badekåber med. Herefter kan I give hinanden ansigtsbehandlinger og så videre.

Spis god mad

En tøseaften er bare bedre, når der er god mad og vin. Du kan selv vælge at lave maden, hvis du har lyst til det. Dog er det en fordel, hvis du har et par gode gryder og pander fra Gastrolux. Vil du ikke selv kokkerere, kan du i stedet bestille mad udefra.

Se masser af tøsefilm

Hvis din partner hader at se vaskeægte tøsefilm sammen med dig, så overvej at invitere dine veninder på besøg til en aften fyldt med de bedste chick flicks. 

Byt ting

Det er altid rart at få nye ting. Og det behøver ikke engang at koste dig penge. Du kan arrangere en aften med dine veninder, hvor I bytter diverse ting og sager. Det kan være jeres eget tøj, legetøj eller noget helt tredje.