3 lækre outfits til en picnicdate

Sponsoreret

Er du blevet inviteret på en picnicdate, og mangler du et smart og chikt outfit? Det er en stor ting at tage på en date, og du vil selvfølgelig gerne vise dig fra din bedste side. Derfor er det vigtigt med et flot outfit, som du føler dig godt tilpas i. Men hvad skal du tage på, hvis du skal på en picnicdate? Læs med videre her og find forslag til, hvad du kan vælge af outfits.

Det kan du tage på til din picnicdate

I og med at en picnicdate er forholdsvis afslappet, er der ingen grund til at finde din fineste gallakjole frem. Dog kan du eventuelt vælge et af følgende outfits:

 

  • Jeans og sneakers – Du kan aldrig gå galt i byen med at tage sneakers og jeans på. Du kan vælge mellem sorte jeans eller lyse jeans alt efter, hvad du foretrækker. Kombinerer du dine jeans med et par hvide sneakers samt en lækker t-shirt eller trøje, har du det optimale outfit til en picnicdate. 
  • Sommerkjole og sandaler – Hvis det er en solrig og varm dag, kan du iføre dig en fin sommerkjole og et par sandaler. Dette er et fint og sommerligt outfit, som vil se rigtig skønt ud på en picnicdate.
  • Jumpsuit med sneakers eller sandaler – Endnu et lækkert outfit til en picnicdate er en jumpsuit sat sammen med sneakers eller sandaler. Dette er yderst chikt og trendy og vil uden tvivl være et rigtig godt valg til din kommende date.