3 festlige accessoires til festlige kvinder

3 festlige accessoires til festlige kvinder

Sponsoreret

De fleste kan vist nikke genkendende til følelsen af en tøjkrise. Blusen er fed, men den passer ikke til bukserne, der gør toppen til gengæld, som du havde på, sidste gang du skulle til fest, så den går heller ikke.

Det er en værre situation at stå i.

Mange gange kan situationen reddes, hvis du har en god accessoires ved hånden til at fjerne fokus fra dit outfit. En god accessoires skal selvfølgelig komplementere dit outfit, men den må heller ikke være for tung, for så er det for besværligt at slæbe rundt på.

Håndtasker

En håndtaske er en genial accessoires, da den ikke bare ser godt ud, men også kan bruges til at holde dine mange ting i. Håndtasker skal man ikke være nærige med, for man kan altid kende en kopivarer på meters afstand.

Køb i stedet tasker, fra et mærke du kender, som Mulberry. Mulberry-tasker laves i den bedste kvalitet, og holder derfor i mange år, når du først har købt den. Derudover laves de i enkelte og stilrene farver, som bliver bundet flot sammen af en blankpoleret messinglås.

Hat

En hat er en modig accessoires, da du viser, at du bestemt ikke er bange for at skeje ud. Lige meget om du køber en lille og diskret hat eller en solhat, der er stor som en parasol, vil folk med garanti lægge mærke til dig, når du kommer ind ad døren.

Ur

Uret kan være en dyr accessoires, og er typisk også noget der går i arv, eller gives som gave. Men har man først anskaffet sig et flot ur, skal det ikke ligge nede i skuffen og samle støv. Der er noget magisk ved uret. Det er et smykke, der kan meget mere end bare at vise sig frem.